website maken website ontwerp ERION Coaching & Onderwijsadviesbureau

ERION Coaching & begeleiding


ERION-Mediation
ERION onderwijsadviesbureau
ERION onderwijsadvies
ERION onderwijsadviesbureau
ERION-Contact


ERION onderwijsadviesbureau
ERION-Contact
ERION-Overig
ERION-Links
ERION-Stitemap
ERION-Contact

Onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen

BOUWEN AAN RESULTAAT

Partner voor onderwijs

Onderwijsinstellingen, of een opleiding van een instelling of een school hebben talrijke vragen. Vragen op het gebied van de inrichting en organisatie van het onderwijs tot en met het curriculum en de leeromgeving. Vragen over effectief onderwijs. De vraagstelling van het (college van) bestuur verschilt dikwijls met die van de afdelings- of vestigingsdirecteur. De opleidingsmanager kent zijn eigen uitdagingen.


Om goed onderwijs te verzorgen en alle geledingen gemotiveerd te houden is niet eenvoudig. De concurrentie neemt toe. De maatschappij en politiek zijn kritisch. Dat vraagt naast goed onderwijs ook goede communicatie!


Als adviseur en meedenker voor (beroeps)onderwijs zijn wij partner van het onderwijs. De roots van ERION en haar partners liggen ook in het onderwijs.


Ons uitgangspunt is dat wij zoeken naar oplossingen die de (leer)affordances en daarmee de effectiviteit van onderwijs vergroten. Uw vraag pakken wij op. Samen komen we tot resultaat. Dat resultaat moet werken voor de leerling / student, docent, onderwijs-medewerkers en het management.


HBO

ERION® is er vooral voor het HBO, omdat wij daarmee ervaring hebben.

© 2009-2012 ERION® - Govert Flincklaan 6 - 2343 SJ Oegstgeest - Tel.: 06-51.369.274  - KvK-nummer: 27312612


De informatie op deze site wordt met zorg samengesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De verstrekte informatie op de website is uitsluitend bestemd voor gebruik van de bezoeker.


opleidingscoach

studiecoach

advies